خدمت

خدمت

معتقدم؛
خدمت به خلق خدا، در فرهنگ تعالیم قرآن و عترت، ارزش و ثواب فراوانی دارد. حتّی در روایات، دستگیری از دیگران و گره گشودن از مردم، نسبت به برخی اعمال عبادی نظیر حج یا عمرۀ مستحب، از ثواب والاتری برخوردار است. هر کس باید از آنچه دارد به دیگران انفاق کند. کسی که مال دارد، به‌اندازۀ توان از‌ دیگران دستگیری کند. آنکه علم دارد، از ترویج علم خود دریغ نکند، آنکه از قلم توانا برخوردار است، قلم خود را در راه سعادت دیگران به کار گیرد. آنکه وجاهتی دارد، از آبرو‌ و شخصیّت خود، برای حلِّ مشکلات مردم استفاده کند. آنکه قدرت و ریاستی دارد، از آن در جهت خدمت استفاده کند. و بالأخره آن کسی که هیچ چیز ندارد، لااقل به دیگران دعا کند و برای همنوعان خود، خیر و خوشی بخواهد.

خدمت در افسران خدمت در آپارات خدمت در اینستاگرام خدمت در مستضعفین خدمت در روشنگری خدمت در شبکه های اجتماعی
طبقه بندی موضوعی

پاسخ منفی مردم به رفراندوم هسته ای حامیان دولت

پنجشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۴۳ ب.ظ
اولین‌بار در ایام انتخابات سال ۹۲ عبارت «رفراندوم هسته‌ای» در محافل سیاسی و انتخاباتی به گوش می‌رسید. رفراندومی که نتیجه آن همسو با نظرات روحانی بود. اما با گذشت دو سال گویا نظرات مردم تغییر کرده است.

در ایام انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ برخی از چهره های سیاسی حضور همزمان سعیدجلیلی و حسن روحانی را آغاز یک دوگانه هسته ای یا رفراندوم هسته‌ای تلقی می کردند که بر اساس آن نتیجه انتخابات تاثیر زیادی در پرونده هسته‌ای ایران خواهد داشت.

با پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات؛ حامیان وی نیز در تحلیل های خود تغییر رویکرد مردم در حل پرونده هسته ای را عامل پیروزی روحانی عنوان کردند و دولت نیز با همین رویکرد مذاکرات هسته‌ای را از سر گرفت.

دی ماه سال گذشته رئیس جمهور در نخستین کنفرانس اقتصاد ایران در بخشی از سخنان خود درخواست برگزاری رفراندوم را مطرح کرده و گفت: «برای یک بار هم که شده، درباره مسئله بسیار مهم که ممکن است اختلافی هم باشد... [مسئله‌ای که] برای همه اهمیت دارد و در زندگی همه تاثیرگذار است، نظر مستقیم مردم پرسیده شود.» هرچند که رئیس جمهور در این سخنان مصداق خاصی را برای برگزاری این رفراندوم مطرح نکرد اما بسیاری از تحلیل گران سیاسی برگزاری «رفراندوم هسته‌ای» را از این سخنان برداشت کردند.

با گذشت دو سال از انتخابات ۹۲ و برگزاری چند نظرسنجی در هفته های اخیر، به نظر می رسد که مردم در فضای مجازی در این «رفراندوم هسته‌ای» به رویکرد هسته‌ای دولت انتقاد دارند.

نظرسنجی خبرگزاری مهر: « ۸۳ درصد مردم مخالف بازرسی و بازجویی های هسته ای هستند»
خبرگزاری مهر در هفته اخیر در بخش «نظرشما» از مخاطبین خود پرسیده است که «با بازرسی و بازجویی های هسته ای موافقید؟» نظرات منتشر شده در این خبرگزاری حاکی از آن است که مخاطبین این خبرگزاری با بازرسی از مراکز و بازجویی با چهره های نظامی و هسته‌ای مخالفت جدی دارند.

در این نظر سنجی که به صورت «نظر محور» انجام شده برخی کاربران با نظراتی همچون «بازرسی از مراکز نظامی را هرگز نمی پذیریم نمیخواهیم مثل عراق شویم.» ، «هیهات من الذله» و «مخالفم، خاک وطن فروشی نیست!» مخالفت خود را اعلام کرده اند.

در این میان ۸۳ درصد از مخاطبین با بازرسی های هسته ای مخالف بوده و تنها ۱۷ درصد موافق این بازرسی ها هستند.

نظرسنجی سایت خبری پارسینه: «اگر دوباره بخواهید در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنیم،به سعید جلیلی رای می دهیم!»
سایت پارسینه به عنوان یکی از سایت های همسو با دولت در یک نظرسنجی چند گزینه ای از کاربران خود پرسیده است «اگر دوباره بخواهید در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شرکت کنید،به کدام رای می دهید؟» و جالب اینکه تا کنون بیشتر مخاطبین این سایت به سعید جلیلی رای داده اند.

سعید جلیلی که عمده عملکرد و سخنرانی های وی در سال های اخیر در رابطه با پرونده هسته‌ای بوده است، در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با حدود ۴ میلیون رای توانست ۱۱ درصد از آرای مردم را بدست آورد. اما جلیلی در انتخاباتی که سایت پارسینه در روزهای اخیر برگزار کرده تا کنون با ۴۰ درصد از دیگر رقبای خود پیش بوده و حسن روحانی فقط رای ۳۵ درصد از مخاطبین پارسینه را بدست آورده است.


نظرسنجی خبرآنلاین: «عملکرد تیم هسته ای دولت پذیرفتنی نیست و باید تغییر رویکرد بدهد»
نظرسنجی خبرگزاری خبرآنلاین در روزهای گذشته جنجال زیادی به پا کرد. این خبرگزاری در سوالی از مخاطبین خود پرسید "به نظر شما عملکرد تیم هسته ای دولت روحانی تاکنون چگونه بوده است؟" و در پاسخ، سه گزینه برای شرکت کنندگان درنظر گرفته شده بود: گزینه نخست: شجاعانه و با درایت برای حفظ حقوق ملت ایران بوده! گزینه دوم: قابل قبول، اما نیازمند به احتیاط و دوراندیشی بیشتر است! گزینه سوم: پذیرفتنی نیست و باید تغییر رویکرد بدهد.

الف
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۲۸
خدمت

نظرات  (۱)

سلام

بنظرم در ایران چندان نمیشه به نتایج نظرسنچی ها تکیه کرد حالا چه به سود دولت چه به ضرر دولت

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی